מגזין דומוס: האדריכל פרופסור יוסף פרידמן מדבר על מטבחי דומיסיל

נתבקשנו לעצב סדרה חדשה בטכנולוגיית ה-SEGMENT מבית דומיסיל – פיתוח ישראלי המאפשר ליישם סגנון עיצובי חדש בבתים ובפרויקטים שבהם נדרש קו אסתטי ומראה ייחודי.

פיתוח חדשני של גריד ומחברים מיוחדים מנירוסטה שפותח לאחרונה איפשר לנו להשתמש בקונסטרוקציה מיוחדת עמידה בתנאי שטח ובכל מזג אוויר.
עוצבו שבעה מטבחי חוץ בעיצובים שונים, שלהם קראנו בשמות שבעת המינים והם משקפים את חוויית הבישול במרחב הפתוח. הראשון שפותח הוא מטבח ״תמר״, המשלב את טכנולוגיית ה-SEGMENT החדשה. ההשראות כוללות קומפוזיציות אדריכליות מהמודרניזם של המאה שעברה, וכמו כן מעיצוב יפני של רהיטים מהמאה ה-19.

(מתוך dna מדור מטבחים מגזין ״דומוס״, ינואר 2016)